23 november 2021

Infometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. Vi är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa våra kunder att hushålla med våra gemensamma resurser.
Vi erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig – för både plånboken och klimatet.
Genom åren har vi har hjälpt tusentals fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att sänka sina energikostnader med hundratals miljoner kronor. Vi mäter el, varm- och kallvatten och temperatur i fastigheter och i boendes lägenheter. I våra mätsystem ingår också ofta solcellsanläggningar och laddboxar till elbilar.
Sedan starten 1995 har vi samlat in över en miljard mätvärden. Nu växlar vi upp med ambitionen att under de närmaste åren bli en ännu större aktör inom den gröna energiomställningen.
Vårt huvudkontor är placerat i Sollentuna och vi är omkring 40 anställda.

Som teknisk säljare på Infometric kommer du att bli en del av ett drivet och engagerat säljteam. Ditt uppdrag blir att utveckla kundrelationen och försäljningen till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och i viss mån också installatörskunder och deras partners.
Du arbetar självständigt med driva arbetet framåt, vilket kommer att kräva fullt fokus och engagemang. Vi arbetar med moderna CRM-system (i dagsläget Lime) samt smidiga verktyg för uppföljning, vilket är ett krav då arbetet ofta involverar många olika intressenter och yrkesgrupper.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
– Ha dialog med bostadsrättsföreningar när det gäller nyförsäljning och utbyte av IMD-system.
– Utöka Infometrics nätverk med bostadsrättsföreningar, fastighetsägare samt i viss utsträckning installatörer och tekniska konsulter. Utöver det att etablera nya säljkanaler.
– Vårda och utveckla befintliga kundrelationer samt skapa resultat genom merförsäljning.
– Interagera med avdelningarna Kalkylteam, Drift & Support och Utveckling.
– I tjänsten ingår en del inrikesresor för att etablera relation och förtroende med nya och befintliga kunder.

Läs mer om tjänsten och ansök här.