Validering av mätdata – vi underlättar hanteringen av fastighets­bestånd

Infometric kan hantera insamling från andra IMD-aktörer och ansvara för logistiken kring detta.

Infometric rimlighetsprövar värden samt skapar debiteringsunderlag i tid och kvalitetssäkrade för minimal manuell handpåläggning.

Detta ger fastighetsägare eller förvaltare i huvudsak enbart en aktör att arbeta med i sina rutiner med infogande av förbrukningskostnad på avier.

En skärm som visar en digital budget tavla

Vi blir din kompetenspartner

Infometric har sedan 1995 arbetat med flera olika typer av mätsystem med olika kommunikationstekniker.

Vi har djuplodande expertis inom mätteknik och är väl bekanta med fördelar och nackdelar med olika tpyer av system och hur de fungerar i olika typer av fastigheter.

Vi har även kunskap om och kopplingar till samtliga debiteringssystem på svenska marknaden och vilka tidsramar eller leveransformat som krävs.

Läs mer om våra tjänster

Flera lastbilar i olika storlekar som står på rad

Fastighetsförvaltare

Vardagen blir bekymmersfri

Infometrics tekniska driftteam ser till att tjänsten löper bekymmers- och administrationsfritt för förvaltning och fastighetsägare. Vi integrerar mätdata samt erbjuder statusrapporter och uppdateringar.

Gemensaml El

Bostadsrättsförening

Spara pengar genom Gemensam el

Infometrics populära tjänst Gemensam El hjälper bostadsrättsföreningar att spara stora summor pengar varje år. Vi har redan sett till att fler än 2 000 bostadsrättsföreningar med över 150 000 lägenheter sparat mer än 200 miljoner kronor.

En läsplatta som visar en bild på ett Smart home energy program

Energiexpert

Få koll på energianvändningen

Vi kan bland annat hjälpa till med energiuppföljning av fastighet, debitering- eller temperaturmätning i lägenhet och lokal och kollektivuppbrytning till Gemensam el. Vi erbjuder teknisk expertis kring kvalitetssäkrade mätare.