Panorama – Webbportal2024-05-24T16:22:51+02:00

Panorama webbportal: Se din egen förbrukning av el och vatten

Infometrics populära webbtjänst finns i två versioner, för styrelsen i en brf eller en förvaltare samt i form av Panorama Home för de boende.

Med Panorama Home kan lägenhetsinnehavarna skapa sig en medvetenhet om sitt eget förbrukningsmönster och se sin egen konsumtion av el, vatten och värme, vilket de annars endast kan se genom beloppet på sin faktura. Om man har en hög förbrukning av exempelvis el blir man varse om det och kan göra någonting åt det.

En laptop som visar statistik

Fyra fördelar för styrelsen i en brf

Ändra tariffer

Tidigare har brf:en behövt kontakta Infometric för en tariffändring. Nu kan brf:erna själva göra ändringen, genom Panorama.

Få ut statistik och rapporter

Excel, PDF eller direkt på webben. Visualiseringar och jämförelser av fastigheter eller boende, enskilda mätare och mätarställningar samt många fler funktioner.

Hantera frågor från boende

Skapa standardiserade brev, få smidigt fram information om lägenheter eller lokaler och ladda ned färdiga PDF-rapporter.

Webbaserad & responsiv

Du loggar in på Panorama på webben, i dator, läsplatta eller mobil. Vid förvaltning av förvaltning av flera BRF:er är det enkelt att samla alla fastigheter i en och samma inloggning.

Aktuellt

Läs mer om våra tjänster

Gemensaml El

Bostadsrättsförening

Spara pengar genom Gemensam el

Infometrics populära tjänst Gemensam El hjälper bostadsrättsföreningar att spara stora summor pengar varje år. Vi har redan sett till att fler än 2 000 bostadsrättsföreningar med över 150 000 lägenheter sparat mer än 200 miljoner kronor.

En man som öppnar en ugn i ett kök

Lägenhetsinnehavare

Se förbrukning av el, vatten eller värme

Med webbtjänsten Panorama Home kan boende skapa sig en medvetenhet om sitt eget förbrukningsmönster och sin egen konsumtion av vatten, el, temperatur eller värme, vilket de annars endast kan se genom beloppet på sin faktura.

Flera lastbilar i olika storlekar som står på rad

Fastighetsförvaltare

Vardagen blir bekymmersfri

Infometrics tekniska driftteam ser till att tjänsten löper bekymmers- och administrationsfritt för förvaltning och fastighetsägare. Vi integrerar mätdata samt erbjuder statusrapporter och uppdateringar.

Till toppen