posts

Mikael Jungersten börjar som teknisk säljare på Infometric den 9 maj.

Infometric förstärker sin säljavdelning och sin närvaro i västra Sverige med Mikael Jungersten, som ska arbeta gentemot bostadsrättsföreningar med Infometrics populära tjänst Gemensam el samt med framtidssäkring av befintliga mätsystem. 

– Mikael utgör en signifikant förstärkning av säljorganisationen i sin helhet och med ett ytterligare fokus på region väst och befintliga bestånd, säger Olle Tjälldin, Infometrics vd och fortsätter:
– Mikael har både bred teknisk erfarenhet från elentreprenader, IMD och Gemensam el ifrån företag som Beck och Jolum samt har ett brett kontaktnät i regionen.

Mikael kommer närmast från Afry, där han bland annat arbetat med ramhandlingar och med handledning av projektörer inom el och beställda projekt. Han började sin karriär som elinstallatör och var en av grundarna till elinstallationsföretaget Jolum. Sammanlagt har han jobbat i elbranschen i 28 år. 

– Jag sökte mig till Infometric för att jag tror på utvecklingen inom IMD och jag tror att jag med min erfarenhet kan göra skillnad hos Infometric och dess kunder, säger han.

Mikael Jungersten börjar på Infometric 9 maj.

Infometric söker fler duktiga, tekniska säljare. Är du intresserad? Mejla oss gärna din ansökan.