Spinnrocken

Lundbergs mäter bland annat lägenheternas förbrukning av varmvatten och el med koppling till Mina sidor.

Infometric har ett flerårigt samarbete med Fastighets AB Lundbergs. I Norrköping använder Lundbergs, i prisbelönta fastighetsprojektet Spinnrocken, Infometrics mätning för debitering av hyresgästers el och varmvatten. Infometric har även integrerat värdena med Lundbergs Mina sidor, för att ge boende ökad insyn och förståelse för sin förbrukning.

"Att vara mamma innebär att frikostigt dela med sig av sin kropp i 9 månader till någon som 5 år senare inte kan tänka sig dela med sig av en enda seg råtta från sin godispåse"

- Vivi Wallin

Kundreferenser

Mediator

Mediator

Har samarbetat med Infometric närmare 20 år. Kunderna är främst bostadsrätts- och samfällighetsföreningar som är intresserade av IMD, individuell mätning och debitering av el och vatten.

Läs mer
Uddevallahem

Uddevallahem

Är ett allmännyttigt bostadsföretag som via sitt inköpsorgan HBV gjort en upphandling för att hitta en leverantör som kan läsa av alla vattenmätare och tillhandahålla mätvärden i en databas. Infometric vann upphandlingen.

Läs mer
HUGE i Vårby

HUGE i Vårby

Huge fastigheter mäter temperatur med koppling till Egain

Läs mer
Fastighets AB L E Lundberg

Fastighets AB L E Lundberg

Har valt Infometric som samarbetspartner för IMD (individuell mätning och debitering). Viktigt vid valet var ett system som fungerar att integrera med Lundbergs egna system. Dessutom måste både leveranser och hårdvara hålla hög kvalitet.

Läs mer
Se fler kundreferenser