tekton jly6nv stiw unsplash
Här får du arbeta med energimätning. Infometric är en komplett tjänsteleverantör av energimätning och IMD (Individuell Mätning och Debitering) av el, vatten, värme och temperatur i lägenheter. Du erbjuds en bred och utvecklande roll som fälttekniker där du snabbt blir en viktig del i företagets fortsatta utvecklingsresa.
Din främsta tillhörighet i organisationen är Leveranssavdelningen som består av en grupp om 15 personer och du har Leveranschef som din närmsta ansvarig. Du erbjuds givetvis en introduktion om tre veckor för att skapa en förståelse för Infometrics arbetssätt och system.
Om företagetInfometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. Infometric är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa sina kunder att hushålla med våra gemensamma resurser. Infometric erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig – för både plånboken och klimatet. Genom åren har Infometric hjälpt tusentals fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att sänka sina energikostnader med hundratals miljoner kronor. De mäter el, varm- och kallvatten och temperatur i fastigheter och i boendes lägenheter. I Infometrics mätsystem ingår också ofta solcellsanläggningar och laddboxar till elbilar. Sedan starten 1995 har Infometric samlat in över en miljard mätvärden. Nu växlar företaget upp med ambitionen att under de närmaste åren bli en ännu större aktör inom den gröna energiomställningen.Infometrics huvudkontor är placerat i Sollentuna och är omkring 50 anställda.ArbetsuppgifterI rollen som fälttekniker kommer du arbeta brett med service, underhåll och nyinstallation av mätare och insamlingssystem. Ärenden varierar i komplexitet och omfattning. Du utgår från Infometrics kontor.För att lyckas i rollen ska du ha ett stort intresse för teknik och el samt en vilja att lära dig mer. Du behöver även ha:
  • ECY Certifikat
  • Erfarenhet från ett praktiskt arbete som exempelvis servicetekniker, underhållstekniker eller fälttekniker.
  • Erfarenhet av service, installation och felsökning inom el
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-körkort
Om dig
Vi söker dig som är lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Du är även ödmjuk och mån om att ha ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. I rollen som fälttekniker är du ansiktet utåt för företaget och därför lägger vi stor vikt vid din person och dina serviceegenskaper.
Skicka din ansökan till rekrytering@infometric.se