posts

Bli en del av den gröna energiomställningen. Nu söker Infometric en erfaren, driven och strukturerad försäljningschef.

Vi söker en erfaren, driven och strukturerad försäljningschef med ett utpräglat affärs- och kundfokus som vill vara med på en spännande förändringsresa. Du trivs som bäst i en snabbrörlig, dynamisk företagskultur där du är med och påverkar på ledningsgruppsnivå.

I rollen som försäljningschef får du en nyckelroll i bolaget i nära samarbete med ditt säljteam och Infometrics kunder. I syfte att effektivisera och utveckla en affärsmässig säljorganisation till att bli ledande i kategorin, bidrar du med dina kunskaper inom försäljning, kategoriutveckling och nykundsbearbetning. Du är ytterst ansvarig för försäljningen med ett stort budgetansvar där du snabbt förväntas etablera struktur, strategi och vara en drivande faktor i att säkerställa bolagets tillväxtambitioner.

Som sörsäljningschef är du en del av ledningsgruppen, rapporterar till CEO/VD och leder ett säljteam på ca åtta personer. Rollen är placerad på Infometrics huvudkontor i Sollentuna men med möjlighet till flexibelt upplägg i Stockholm.

Rekryteringen görs i samarnbete med Head Agent. Läs mer om rollen på deras hemsida och ansök via länken här nedan.