posts

Den 19 maj kl 10 arrangerar Infometric ett webbinarium för bostadsrättsföreningar som är intresserade av att installera laddstolpar för elbilar och laddhybrider. Men hur gör man så att den som laddar också får betala för sin förbrukning? Infometric har svaret.

Elbilarnas andel av bilparken ökar i rasande takt och därmed växer också kraven på att kunna ladda dem, inte minst då i anslutning till boendet. Det är då viktigt att den som laddar också betalar för just sin förbrukning. Bostadsrättsföreningar som investerar i laddstolpar ökar värdet på fastigheterna och intresset för att bo där växer.
På vårt webbinarium den 19 maj kl. 10.00-10.45 kommer vi att berätta varför laddstolpar är en framtidsäker och lönsam investering för bostadsrättsföreningar.

Infometric har en branschledande lösning för mätning och debitering från laddstolpar. Vi fungerar som ett bollplank mellan bostadsrättsföreningen och installatören, för att säkerställa att vi kan leverera debiteringsunderlag.

Vi är också stolta att kunna presentera dynamisk laddning med Zaptec. Detta innebär att olika personer kan ladda sin elbil eller plug-in-hybrid på samma laddplats och fortfarande få just den förbrukningen på sin hyresavi.

Lär dig allt ni behöver veta om mätning och debitering av laddstolpar i brf:er på vårt webbinarium!

Webbinariet arrangeras den 19 maj kl 10.00-10.45.

Anmäl dig redan nu här (extern länk till Livestorm)