Gemensam el
– en lönsam affär

Med vår populära tjänst Gemensam el får bostadsrättsföreningen ett gemensamt elavtal – men individuell energimätning för varje bostad. Föreningen delar helt enkelt på abonnemangskostnaden: en lönsam abonnemangsmodell för boende i en bostadsrättsförening.

Kontakta oss och få reda på hur mycket ni kan spara för just er brf.

Så tjänar ni på Gemensam el

Det finns många fördelar med att skaffa Gemensam el för er brf. Förutom vinsten med dela på abonnemangskostnaden får ni en optimerad individuell energimätning.
Vi på Infometric analyserar mätresultaten för att era energikostnader ska bli så låga som möjligt.

Hur får vi ett gemensamt elavtal till vår brf? 

Så här går processen till: 

Kostnadsfri besparingskalkyl

Vi tittar på de kostnader som ni har idag och tar fram en ekonomisk kalkyl som visar den potentiella besparing som just er brf kan göra vid en övergång till gemensam el.

Platsbesök av installatör

Installatören tittar på rådande förutsättningar i fastigheten och gör en bedömning av arbetsinsats samt vilken teknisk lösning som lämpar sig bäst just hos er.

Extrastämma hålls

Er brf har en stämma som röstar för gemensam el. Vi på Infometric brukar normalt delta för att presentera besparingen och svara på frågor från medlemmarna.

Befintliga elmätare ersätts av undermätningssystem

Samtliga individuella elabonnemang sägs upp och ersätts av befintliga fastighetsabonnemang. De gamla mätarna plockas ned och ersätts av nya elmätare som läses av automatiskt av Infometric, där varje lägenhetsinnehavare mäts individuellt och får sin elräkning på månadsavin.

Intresserad av en lösning för gemensam el till just er bostadsrättsförening?

Kontakta oss idag!

  • Fält markerade med * är tvingande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.