Laddstolpar

Få förbrukningen från laddstolpar

på lägenhetsavin

Vi på Infometric erbjuder ett smart system för att mäta och debitera förbrukningen i laddstolpar i en bostadsrättsförening. Vi kan hantera de olika elpriser som elbolagen tar ut under dygnet. För många föreningar blir ett naturligt nästa steg att låta laddstolparna ingå i vår populära tjänst Gemensam El.
Installationen av laddstolpar måste göras av en elinstallatör. Om ni som brf inte har kontakt med installatör så kan vi hjälpa er med det. Formuläret nedan på sidan är ett bra underlag för en installatör att göra en offert. Se nedan de tre steg som installationen omfattar.
Se filmen här nedan om hur det fungerar.

 

Laddboxar och Gemensam el from Infometric on Vimeo.

Nyhet! Dynamisk laddning och dynamiska tidstariffer med Zaptecs laddstolpar

 

I samarbete med Zaptec erbjuder vi såväl dynamisk laddning och hantering av dynamiska tidstariffer. Med dynamisk laddning kan olika personer kan ladda sin bil på samma laddplats och få just den förbrukningen på hyresavin.
En stor nyhet hösten 2021 är att vi numera också kan erbjuda hantering av dynamiska tidstariffer, alltså hantering olika priser under dygnets olika timmar (hög- och låglasttider).

Vill du veta mer?
Klicka och fyll i formuläret nedan
så kontaktar vi dig.

  • Kontaktuppgifter

  • Skriv in organisationsnummret med 10 siffror
  • Om föreningen

  • Ange ett nummer som är lika med eller större än 1.
  • Tekniska förutsättningar

  • Ange ett nummer som är lika med eller större än 1.
  • Installationen

  • Ange ett nummer som är lika med eller större än 1.
  • Laddboxarna

Vi är en Brf som funderar på att installera laddstolpar i vår förening. Hur ska vi tänka?

STEG 1

I ert anbudsunderlag bör det tydligt framgå att det skall vara M-Bus mätare i laddboxarna, alternativt laddboxar från Zaptec eller Easee där vi idag kan hantera mätinsamlingen och leverera debiteringsunderlag.

STEG 2

Laddboxleverantören eller installatören som ger er ett anbud på en totalentreprenad kontaktar Infometric så att vi kan säkerställa att anbudet uppfyller det som krävs för att vi ska kunna leverera debiteringsunderlag.

STEG 3

Efter det att laddboxarna installerats kan driftsättning och eventuell kommunikationsutrustning beställas via Infometrics kundportal. Detta görs av beställaren (bostadsrättsföreningen).

För beställning av driftsättning och/eller kommunikationsutrustning, klicka på länken nedan.

Till kundportalen