Användarexempel

Spinnrocken

Lundbergs mäter bland annat lägenheternas förbrukning av varmvatten och el med koppling till Mina sidor.

 

Infometric har ett flerårigt samarbete med Fastighets AB Lundbergs.

I Norrköping använder Lundbergs, i prisbelönta fastighetsprojektet Spinnrocken, Infometrics mätning för debitering av hyresgästers el och varmvatten. Infometric har även integrerat värdena med Lundbergs Mina sidor, för att ge boende ökad insyn och förståelse för sin förbrukning.

Brf Viva

Miljöbyggnad Guld med Riksbyggen

 

Riksbyggens projekt Viva i Göteborg är ett ambitiöst miljöprojekt som tillämpar flera år av forskning inom hållbarhet. Projektet har lägenhets- samt fastighetsmätning med koppling till energiuppföljning från Infometric.

Brf Klövern

Ersatte enskilda abonnentsmätare med undermätare

 

I Hallunda söder om Stockholm har föreningen Brf Klövern samlat alla elabonnemang i ett gemensamt och sparar ca 1000 kr per år & lägenhet. Detta ger även goda förutsättningar för solceller i framtiden.

Stora Sjöfallet Norra Djurgårdsstaden

El, varmvatten och temperatur samt fastighetsmätning

 

I Norra Djurgårdsstaden använder Bonava Infometrics mätning för att följa upp energianvändningen samt låta boende betala för varmvatten och el.

Kumla bostäder

Varm- och kallvatten och temperatur

 

Kumla bostäder mäter varm-, kallvatten samt i enskilda lägenheter för debitering, samt temperatur för att möjliggöra bästa inomhusklimat för boende.

HUGE i Vårby

Huge fastigheter mäter temperatur med koppling till Egain

 

Huge fastigheter arbetar bland annat med att optimera inomhusklimat för boende. I Vårby samlar Infometric in temperaturvärden och exporterar till prognosstyrningsföretaget Egain.