Elkvalitetsmätning med Mk11

Mk11

HSP-mätare med elkvalitetsmätning

Mk11 är en elektronisk elmätare avsedd för spänning- och strömtransformatormätning i klass 0,2S. Lämplig för stora industrikunder och högspänningsanläggningar som kräver hög klass.

Varför använda Mk11?

Elkvalitetsmätning

Utöver den vanliga debiteringsmätning har Mk11 även en egen del som mäter elkvalitet. Mk11 uppfyller alla nya krav enligt IEC 61000-4-30 Class A. Rapport skapas enligt EN 50160.

Debiteringsmätning

Mk11 fungerar precis som Mk6E och har klass 0,2S för aktiv & klass 0,5S för reaktivmätning. Den har samma registeruppbyggnad som Mk6E med fyrkvadrantsmätning och som hanteras med tillhörande ”extensions”.

Hög anpassningsgrad

Mk11 kan konfigureras med programvaran EziView för att anpassas till kundspecifika ändamål.

Framtidssäkrad med extensions

Mk11 tillhör samma produktfamilj som Mk6E med så kallade ”extensions” som möjliggör uppgraderade funktioner och därmed gör den framtidssäkrad.

Utökade funktioner

Mk11 har inbyggd ethernet kommunikation, samt RS232 port för externt modem (t ex GPRS/GSM modem). Det finns möjlighet att med olika tilläggsmoduler kunna få flera pulsutgångar,  kommunikationsportar samt övriga funktioner. Extra stor konfigurerbar display där allt från register och händelseloggar enkelt kan visas, även elkvalitetsinformation.

Har du några funderingar?

Ring eller maila oss så svarar vi på dina frågor.

  • Fält markerade med * är tvingande.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.