Bli en del av den gröna energi­omställningen

Infometric är en ledande och grön leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. Vi är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa våra kunder att hushålla med våra gemensamma resurser. Vi erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig – för både plånboken och klimatet.

Genom åren har vi har hjälpt tusentals fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att sänka sina energikostnader med hundratals miljoner kronor. Vi mäter el, varm- och kallvatten och temperatur i fastigheter och i boendes lägenheter. I våra mätsystem ingår också ofta solcellsanläggningar och laddboxar till elbilar.

Sedan starten 1995 har vi samlat in över en miljard mätvärden. Nu växlar vi upp med ambitionen att under de närmaste åren bli en ännu större aktör inom den gröna energiomställningen. Vårt huvudkontor är placerat i Sollentuna och vi är omkring 50 anställda.

Spontanansökan

Vi är alltid nyfikna på kompetenta medarbetare inom olika områden. Skicka gärna en spontanansökan till rekrytering@infometric.se om du är intresserad av att arbeta hos oss.

Lediga tjänster

Tekniska säljare och tekniker

Infometric söker tekniska säljare för att driva affär mot befintliga fastighetsbestånd och utveckla nya och befintliga kundrelationer. Vi söker också olika typer av tekniker.

Skicka intresseanmälan

Examensarbeten och forskningsstudier

Vi har  deltagit i flertalet forskningsstudier tillsammans med till exempel Uppsala Universitet, Chalmers och KTH. Vi tar även in examensarbetare när tid och möjlighet finns.

Skicka intresseanmälan

Fältekniker

I rollen som fälttekniker kommer du arbeta brett med service, underhåll och nyinstallation av mätare och insamlingssystem. Ärenden varierar i komplexitet och omfattning. Du utgår från Infometrics kontor.
Läs mer i annonsen:
Skicka intresseanmälan